Connect with us

Obaveštenja

ПОЗИВ ЗА СЕМИНАР И ТЕСТИРАЊЕ СУДИЈА ЗА ЛИСТУ 1. МРЛ и 2. МРЛ

Семинар ће се одржати у Новом Саду, Спортски и пословни центар Војводина – СПЕНС, улица Сутјеска 2 у суботу 14.09.2019.

Poziv za seminar i testiranje sudija RKS VOJVODINA 1. MRL i 2. MRL

– Све судије су дужне да на тестирање донесу ОДГОВАРАЈУЋЕ ЛЕКАРСКО УВЕРЕЊЕ О ЗДРАВСТВЕНОЈ СПОСОБНОСТИ ЗА ОБАВЉАЊЕ ДУЖНОСТИ КОШАРКАШКОГ СУДИЈЕ.

– На основу одредби Правилника о службеним лицима, службено лице које не положи било који тест или оправдано изостане са овог тестирања има право на поправно тестирање које неће бити одржано пре трећег одиграног кола одговарајућег такмичења.

– Позив за семинар не подразумева и аутоматско уврштавање на листу судија за наредну сезону. Коначна листа судија биће утврђена на основу ранг листе из претходне сезоне, предлога Регионалних координатора  за напредовање са све 4 листе 1. МРЛ, резултата остварених на тестирању, физичког изгледа судије, као и на основу проходности судија на вишу листу и повратку са исте-листа КЛС, а на основу одредби Правилника о службеним лицима Кошаркашког савеза Србије.

– И ове сезоне одговарајући физички изглед судија биће одређиван за кандидате за све листе судуја сениорских такмичења у организацији КСС (савезни или регионални ранг такмичења).

– Евентуалну спречност доласка на семинар најавити дописом на имејл адресу кsv@eunet.rs  и у којем ћете образложити разлоге спречености доласка на семинар-тестирање.

СУДИЈСКА КОМИСИЈА КСВ
Савић Дејан, председник

More in Obaveštenja

 • FIBA MATERIJALI – 3 PO IOT i INTERPRETACIJE

  Poštovani, U prilogu vam dostavljamo dva materijala: FIBA Referee Manual IOT v1.1 Aug 2020...

 • UPUTSTVO ZA VANREDNI PRELAZNI ROK

  Uputstvo Vanredni prelazni rok seniori 2020/2021Uputstvo Vanredni prelazni rok MK 2020/2021 KOŠARKAŠKI SAVEZ VOJVODINEBolić...

 • COVID-19 DOKUMENTA

  KLUBOVISLUŽBENI PREDSTAVNIK, TRENER, POMOĆNI TRENER, LEKAR, PRATILAC, IGRAČ/IGRAČICA, OBEZBEĐENJE, PRATEĆE TEHNIČKO OSOBLJE ZADUŽENO ZA...

 • ODLUKE UO KSS 02.10.2020.

  ODLUKE UO KSS 02.10.2020. 527_2_Odluka UO_Novi klubovi528_2_Odluka UO_Imenovanje komesara KSV529_2_Odluka UO_Usvajanje lista sluzbenih lica529_2_A_Lista...