Кошаркашки савез Војводине Обавештења КОШАРКАШКА КЛИНИКА ДУШАН ИВКОВИЋ

КОШАРКАШКА КЛИНИКА ДУШАН ИВКОВИЋ

КОШАРКАШКА КЛИНИКА ДУШАН ИВКОВИЋ post thumbnail image

КЛУБОВИ / ТРЕНЕРИ КСВ

У духу предстојеће ,,Кошаркашке клинике Душан Ивковић” желимо да вас подсетимо да је присуство овом стручном семинару обавезно за све чланове Удружења кошаркашких тренера Србије и да је његово похађање уједно и један од услова за стицање дозволе за рад кошаркашких стручњака:

,,Кошаркашки савез Србије овим путем обавештава кошаркашке тренере, чланове Удружења кошаркашких тренера Србије, да у складу са Законом о спорту, Правилником о номенклатури спортских занимања и звања, Правилником о дозволи за рад спортских стручњака, као и новим Правилником о дозволи за рад спортских стручњака – тренера у области кошаркашког спорта, који је у фази прибављања сагласности Министарства спорта Републике Србије, сви кошаркашки тренери , свих нивоа су дужни да присуствују стручним семинарима које организује Удружење кошаркашких тренера Србије.

Кошаркашки тренери су дужни да се стално усавршавају и учествују на стручним семинарима што се доказује одговарајућим сертификатима о учешћу на семинару.

Захтев за добијање дозволе за рад за сезону 2024/2025 подноси се Кошаркашком савезу Србије преко Удружења кошаркашких тренера Србије, уз доказ о обављеном стручном усавршавању – одговарајућем сертификату о учешћу на семинару и потврде о уплатама свих трошкова за издавање дозволе за рад.”

Као што сте већ претходно обавештени, на снагу је ступио нови ПРАВИЛНИК О ЛИЦЕНЦИРАЊУ КОШАРКАШКИХ СТРУЧЊАКА (на сајту уктс) који је састављен у сарадњи са Кошаркашким савезом Србије и Министарством спорта Републике Србије.

Уколико се већ нисте упознали са његовим садржајем, овим путем вас позивамо да то учините.

Кошаркашка клиника Душан Ивковић биће одржана 29. и 30. јуна 2024. године у дворани Александар Николић, у Београду. Стручни семинар ће предводити првак Европе 2022/23, тренер Реал Мадрида, Ћус Матео коме ће се придружити овогодишњи освајач Еврокупа, тренер Париза Туомас Исало, тренер Лондон Лајонса, наш Петар Божић, као и НБА тренер Стив Клифорд, који је ове сезоне у Шарлот Хорнетсима тренирао наша два репрезентативца, Алексеја Покушевског и Василија Мицића.

Сатница и детаљан распоред ће вам бити комуницирани у наредним данима као и садржај
овогодишњег Тренерског пакета.

УДРУЖЕЊЕ КОШАРКАШКИ ТРЕНЕРА СРБИЈЕ

Тел:  +381 (0)11 3400 852
Е-маил:  уктс@уктс.рс
Сајт:  www.уктс.рс
Адреса: Сазонова 83, 11000 Београд

Pročitajte još

УРЕДБА О МЕРАМА НАКОН УКИДАЊА ВАНРЕДНОГ СТАЊАУРЕДБА О МЕРАМА НАКОН УКИДАЊА ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Поштовани, Обавештавамо вас  Влада Републике Србије 7. маја 2020 . године,  донела  Уредбу о мерама након укидања ванредног стања (”Службени гласник РС” бр. 66/20) и која представља законски основ за