Кошаркашки савез Војводине Обавештења УКТС РАСПОРЕД И ПАКЕТ – КОШАРКАШКА КЛИНИКА ЈУН 2024

УКТС РАСПОРЕД И ПАКЕТ – КОШАРКАШКА КЛИНИКА ЈУН 2024

УКТС РАСПОРЕД И ПАКЕТ – КОШАРКАШКА КЛИНИКА ЈУН 2024 post thumbnail image

Поштоване колеге тренери,

Као и сваке године, у склопу Кошаркашке клинике, Удружење тренера Србије припремило је тренерске пакете за све присутне чланове који су измирили све своје финансијске обавезе.

Обавештење КСС јун 2024
Распоред

ТРЕНЕРСКИ ПАКЕТ 1 за тренере који су присуствовали Тренерским данима и већ добили пакет, садржи:
– Часопис
– Тренерски планер
– Књигу Зборник радова

ТРЕНЕРСКИ ПАКЕТ 2 за тренере који нису добили пакет на Тренерским данима садржи:
– Часопис
– Тренерски планер
– Књигу Зборник радова
– Мајицу
– УСБ (Сва предавања Александра Грујића, Књига “СмаллБалл” и Плаyбоок Евролиге)

Зборник радова, као извор информација и инспирације, има практичну употребу у свакодневном раду тренера на свим нивоима. Трудили смо се да буду заступљене теме из области методике тренажног процеса, филозофије игре, физичке припреме и психологије спорта. Верујемо да је избор радова разних аутора оправдан, и да увид у различите, сличне или идентичне аргументе у анализи исте тематике, може позитивно утицати на читаоца у процесу осмишљавања креативних идеја.

Подсећамо, Кошаркашка клиника Душан Ивковић биће одржана 29. и 30. јуна 2024. године у дворани Александар Николић.

Стручни семинар ће предводити првак Европе 2022/23, тренер Реал Мадрида, Ћус Матео коме ће се придружити овогодишњи освајач Еврокупа, тренер Париза Туомас Исало, тренер Лондон Лајонса, наш Петар Божић, као и НБА тренер Стив Клифорд, који је ове сезоне у Шарлот Хорнетсима тренирао наша два репрезентативца, Алексеја Покушевског и Василија Мицића.

Молимо све чланове да измире своје обавезе према Удружењу (И и ИИ део годишње чланарине) и тиме обезбеде свој Тренерски пакет.

Обавезе према Удружењу је могуће измирити уплатама до четвртка 27.06.2024.
Рачун УКТС: 205-114324-11
Позив на број: Број Ваше лиценце

Након наведеног рока, прихватаће се и уплате на лицу места, у холу дворане Александар Николић пред сам почетак семинара.

УДРУЖЕЊЕ КОШАРКАШКИХ ТРЕНЕРА СРБИЈЕ

Pročitajte još

ОДРЖАН ТУРНИР РЕГИОНА КСС У КРАГУЈЕВЦУ ЗА ИГРАЧЕ РОЂЕНЕ 2010. ГОДИНЕОДРЖАН ТУРНИР РЕГИОНА КСС У КРАГУЈЕВЦУ ЗА ИГРАЧЕ РОЂЕНЕ 2010. ГОДИНЕ

Протеклог викенда, у сали хотела „Шумарице“ у Крагујевцу, одржан је традиционални турнири региона за дечаке рођене 2010. године, док ће наредног викенда на истом месту, истим поводом, бити окупљени млади