Кошаркашки савез Војводине Обавештења ПОЗИВ СПЕЦИЈАЛНО ПРЕДАВАЊЕ СЕЛЕКТОР ПЕШИЋ

ПОЗИВ СПЕЦИЈАЛНО ПРЕДАВАЊЕ СЕЛЕКТОР ПЕШИЋ

ПОЗИВ СПЕЦИЈАЛНО ПРЕДАВАЊЕ СЕЛЕКТОР ПЕШИЋ post thumbnail image

КЛУБОВИ / ТРЕНЕРИ КСВ

Поштовани,

Овом приликом желимо вас обавестити да ће Удружење кошаркашких тренера Србије, у сарадњи са селектором Светиславом Пешићем, организовати специјално предавање за све наше чланове пред почетак свих лига. Одржавање овог предавања представља велику част и задовољство за све нас, јер ћемо имати прилику да учимо од једног од највећих стратега у историји наше кошарке.

Семинар ће се одржати 21. септембра са почетком у 12 часова у сали Мастер у Земуну. Пријаве за све присутне чланове Удружења почеће од 10 часова.

Желимо да нагласимо да ће ово бити обавезан семинар за све тренере, у организацији Удружења  тренера. Верујемо да ће сала бити препуна како бисмо заједно слушали и учили од најбољег. Такође, желели бисмо изразити нашу посебну захвалност селектору Пешићу за све што је учинио за наш спорт, и у том духу планирамо да му доделимо специјалну награду пре почетка предавања под називом “Специјална награда за изузетна достигнућа у тренерској каријери”.

С обзиром на то да је селектор Пешић већ добитник Награде за животно дело нашег Удружења, желели бисмо да ова нова награда буде јединствена и симболична, истичући његове најновије успехе, укључујући освајање бронзане медаље на Олимпијским играма у Паризу 2024.

Такође, подсећамо све тренере који још нису измирили своје обавезе и извршили лиценцирање, да ће имати прилику да то учине пред почетак семинара у Сали Мастер.


УДРУЖЕЊЕ КОШАРКАШКИХ ТРЕНЕРА СРБИЈЕ
Адреса:Сазонова 83 – 11000 Београд, Србија
Телефон 1: +381 11 3400 851
Телефон 2: +381 11 3400 852
Е-маил: уктс@уктс.рс

 

Pročitajte još

ИСПРАВКА – Позив за тестирање судија савезних лига пред сезону 2021/2022 – Нови СадИСПРАВКА – Позив за тестирање судија савезних лига пред сезону 2021/2022 – Нови Сад

СУДИЈЕ 2.МЛС / 1.ЖЛС У наставку је позив за тестирање. Разлика од јуцерасњег позива је у нацину рада теста правила игре. Тест цете добити на емаил 24 сата пред тестирање,