Connect with us

Obaveštenja

PROJEKAT ACTIVE GIRLS

ŽENSKI KLUBOVI KSV

          PROJEKAT ACTIVE GIRLS

          Предмет: Прикупљање података о спортским садржајима за девојчице основношколског узраста на територији АП Војводине

Факултет за спорт из Београда је ангажован од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину за услуге прикупљања податакао спортским садржајима за девојчице основношколског узраста на територији АП Војводине у оквиру реализације међународног ИПА пројекта Подршка спортским и физичким активностима девојчица (Active Girls HUSRB/1602/32/0032)

Покрајински секретаријат за спорт и омладину je водећи партнер на овом пројекту, остали партнери су Фонд „Европски послови“ АП Војводине.

Обзиром да се подаци прикупљају на територији целе АП Војводине израђена је електронска база података путем које ће се поменути подаци прикупљати.

Након прикупљања податакао спортским садржајима за девојчице у оквиру наставка реализације пројекта Active Girls биће израђена мобилна апликација путем које ће сви спортски садржаји за девојчице бити доступни ученицама, родитељима, тренерима и осталима на један модеран и популаран начин у данашњем времену.

Факултет за спорт и Покрајински секретаријат за спорт и омладину ће пружити пуну подршку приликом реализације прикупљања података.

          Sekretarijat za sport APV je od KSV zatražio da od klubova KSV prikupi podatke za ovaj projekat.

          Podatke treba da dostave klubovi koji rade – treniraju sa devojčicama školskog uzrasta od 7 do 14 godina.

          Molim klubove da popune tabelu i da ovaj dokument vrate mejlom na ksv@eunet.rs do PETKA 30. Avgusta.

KOŠARKAŠKI SAVEZ VOJVODINE
Lozanov Branko

More in Obaveštenja