Connect with us

Obaveštenja

Предрагу Даниловићу нови мандат на функцији председника КСС

KSS Skupstina Beograd, 14.12.2020. Kosarka, Srbija

Предраг Даниловић је поново једногласно изабран за председника Кошаркашког савеза Србије и добио је нови четворогодишњи мандат на овој престижној функцији! На изборној седници Скупштине Кошаркашког савеза Србије, данас у београдском хотелу „Краун Плаза”, Даниловић је добио подршку свих присутних делегата (31).

KSS Skupstina Beograd, 14.12.2020. Kosarka, Srbija xyz

На предлог председника Даниловића изабрана су и четири потпредседника. Ана Јоковић остаје потпредседник за женску кошарку, Бојан Радун потпредседник за финансије и маркетинг, а Душан Пројовић потпредседник за такмичења. Једина промена је на функцији потпредседника за мушку кошарку, на коју је изабран Ненад Крстић.

KSS Skupstina Beograd, 14.12.2020. Kosarka, Srbija xyz

На предлог регионалних кошаркашких савеза, делегати Скупштине КСС изабрали су четири члана Управног одбора, а то су Дарко Каран, Марко Ивановић, Драгана Контић и Миодраг Коцић.

KSS Skupstina Beograd, 14.12.2020. Kosarka, Srbija

Изабран је и нови Надзорни одбор и Дисциплински суд. Председник Надзорног одбора је Зоран Кристић, а чланови Радослав Стефановић и Зоран Геров. Председник Дисциплинског суда је Васко Јанчић, а чланови Душан Митровић, Александар Зарија, Жељко Иветић и Небојша Ранђеловић.

КОШАРКАШКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ
Златко Болић

More in Obaveštenja