Кошаркашки савез Војводине Обавештења КСС ОБАВЕШТЕЊЕ – БРОЈЕВИ УГОВОРА

КСС ОБАВЕШТЕЊЕ – БРОЈЕВИ УГОВОРА

КСС ОБАВЕШТЕЊЕ – БРОЈЕВИ УГОВОРА post thumbnail image

КЛУБОВИ КСВ

Овим путем вас обавештавамо да је почев од 01. септембра 2020. године КСС престао са издавањем бројева уговора (професионалних, аматерских, стипендијских).

Од 01. септембра 2020. године, клубови закључују са играчима један од три типска уговора, оверавају потписе код нотара, депонују уговор у КСС-у, у сектору Такмичења. Сваки уговор ће бити заведен у посебни деловодник депонованих уговора (под редним бројем и датумом депоновања).

Уколико клуб депонује само један примерак уговора, канцеларија це направити копију прве стране уговора након завођења, тако да ће клуб имати заводни број ради своје евиденције.

КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ

Pročitajte još

Баскетбалл Цлиниц Белграде 2019 – ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕБаскетбалл Цлиниц Белграде 2019 – ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштоване колеге, Обавештавамо вас да се овогодишња “Баскетбалл Цлиниц Белграде 2019” одржава 29. и 30. јуна 2019.  у Хали Спортова ”Ранко Жеравица“ Нови Београд. НБА тренери Стен Ван Ганди и

СЕПТЕМБАРСКИ ПРЕЛАЗНИ РОК 2019СЕПТЕМБАРСКИ ПРЕЛАЗНИ РОК 2019

У циљу што боље припреме за редовни прелазни рок Септембар 2019, достављамо Извод из регистрационог правилника са изменама усвојеним на Скупштини КСС. Комплетан пречишћен текст Регистрационог правилника можете наћи на