Кошаркашки савез Војводине Обавештења ТУРНИР РЕГИОНА КСС ЗА ДЕЧАКЕ РОЂЕНЕ 2007. ГОДИНЕ

ТУРНИР РЕГИОНА КСС ЗА ДЕЧАКЕ РОЂЕНЕ 2007. ГОДИНЕ

ТУРНИР РЕГИОНА КСС ЗА ДЕЧАКЕ РОЂЕНЕ 2007. ГОДИНЕ post thumbnail image

Турнир Региона КСС за дечаке ’07 годиште одржава се од петка 28. маја до недеље 30. маја 2021.године у спортској хали у Шумарицама у Крагујевцу. Организатор Турнира је КСС и РКС Централна Србија. Смештај учесника је у хотелу «Шумарице». Турнир је затвореног типа уз присуство учесника и службених лица.

СВЕ УТАКМИЦЕ БИЋЕ УСКЛАЂЕНЕ СА ПРЕПОРУКАМА КРИЗНОГ ШТАБА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ВЕЗИ СА ПАНДЕМИЈОМ ВИРУСА ЦОВИД-19.

Полазак из НОВОГ САДА за БЕОГРАД је у ПЕТАК 28. МАЈА у 7.30 /улазак путника у 7.15/, са ПАРКИНГА ИСПРЕД НОВОСАДСКОГ ГРАДСКОГ КУПАЛИШТА ШТРАНД на крају ФРУШКОГОРСКЕ улице, ЛИМАН И, поред фудбалског стадиона КАБЕЛ.

Билтен – ТУРНИР РЕГИОНА КСС 2007

Аутобус треба да буде постављен на полазној локацији у НС најмање 15 минута пре поласка, у 07.15 цасова. Улазак путника у БЕОГРАДУ је на аутопуту Београд – Ниш, у 8,45 часова /тачна лолација ће бити одређена/, након чега се наставља пут за КРАГУЈЕВАЦ. У КРАГУЈЕВАЦ аутобус треба да стигне НАЈКАСНИЈЕ до 11,00 цасова. Повратак ИЗ КРАГУЈЕВЦА, ПРЕКО БЕОГРАДА, ДО НОВОГ САДА, на исто место одакле се кренуло, је у НЕДЕЉУ 30. МАЈА, полазак из КРАГУЈЕВЦА у поподневним цасовима, по заврстеку утакмица, око 15,00 цасова.

ОСОБА ЗА КОНТАКТ ИСПРЕД КСВ ЈЕ ЛОЗАНОВ БРАНКО, 064/8808811, 065/2501876, lozanov.branko@gmail.com.

КОСАРКАСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ
БОЛИЦ ЗЛАТКО

Pročitajte još

ПОТВРДА КСС ЗА УПИС У СПОРТСКУ ГИМНАЗИЈУПОТВРДА КСС ЗА УПИС У СПОРТСКУ ГИМНАЗИЈУ

У складу са препорукама Владе Републике Србије, а у циљу заштите од ширења заразне болести проузроковане вирусом ЦОВИД-19, потврде ће се издавати на следећи начин.  На емаил адресу милисављевиц@ксс.рс потребно

ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕД ИГРАЧА/ИГРАЧИЦА/ЕКИПАЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕД ИГРАЧА/ИГРАЧИЦА/ЕКИПА

КЛУБОВИ, СЛУЖБЕНА ЛИЦА РОК ВАЖЕЊА ЛЕКАРСКОГ ПРЕГЛЕДА ИГРАЧА/ИГРАЧИЦА/ЕКИПА у СЕНИОРСКИМ и МК ТАКМИЧЕЊИМА КСВ, истиче крајем МАРТА месеца, у року од ШЕСТ месеци од почетка такмичења. ИГРАЧ/ИГРАЧИЦА/ЕКИПА БЕЗ ВАЖЕЋЕГ ЛЕКАРСКОГ