Кошаркашки савез Војводине Обавештења УКТС – ТРЕНЕРСКИ ДАНИ БОРИВОЈЕ ЦЕНИЋ 2022

УКТС – ТРЕНЕРСКИ ДАНИ БОРИВОЈЕ ЦЕНИЋ 2022

УКТС – ТРЕНЕРСКИ ДАНИ БОРИВОЈЕ ЦЕНИЋ 2022 post thumbnail image

ТРЕНЕРИ КСВ
 
Обавештавамо вас да ће се овогодишњи семинар ,,Тренерски дани Боривоје Ценић” одржати  у суботу 21. маја 2022. године у Спортском центру ВИЗУРА СПОРТ у Београду (ул. Цара Душана бр.105, Земун ).
 
Овим путем откривамо и првог предавача семинара, селектора младе репрезентације Србије до 20 година, Владимира Јовановића.

Као што већ знате, услов за присуство семинару је измирење првог дела годишње чланарине у износу од 3.000 РСД. Тренери који уплате и други део годишње чланарине у износу од 5.000 динара добиће и Тренерски пакет (часопис Тренер, мајица, тренерски планер + поклон изненађење).
 
Уплате се могу извршити на рачун Удружења тренера (205-114324-11 у позив на број ставити број Ваше лиценце) до 20. маја 2022. године. Као и до сада, уплате се могу извршити и на лицу места (у холу хале Визура Спорт), непосредно пред почетак семинара (приликом пријављивања).
 
Подсећамо да Закон о спорту Републике Србије и Правилник о лиценцирању УКТС обавезују тренере млађих категорија на присуство на минимум два семинара у току године а то је уједно и један од услова за стицање дозволе за рад.

Детаљну сатницу као и остале предаваче, откривамо у наредним данима. 

УДРУЖЕЊЕ КОШАРКАШКИХ ТРЕНЕРА СРБИЈЕ

Pročitajte još

Информативна понуда КСВ – Е фискализацијаИнформативна понуда КСВ – Е фискализација

КЛУБОВИ КСВ Информативна понуда КСВ – Е фискализацијаКСВ – ЦасхБоx Све информације: Марко Блажевићмарко.блазевиц@2дсофт.цом062/252875 КОШАРКАШКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕЗлатко Болић