Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja BASKETBALL CLINIC DUŠAN IVKOVIĆ – 24. i 25. JUN

BASKETBALL CLINIC DUŠAN IVKOVIĆ – 24. i 25. JUN

BASKETBALL CLINIC DUŠAN IVKOVIĆ – 24. i 25. JUN post thumbnail image

KLUBOVI / TRENERI KSV

Šaljemo vam detaljnu satnicu za 24. i 25. jun 2023. godine i molimo vas da se upoznate sa njenim sadržajem kako biste što bolje ispratili predavanja. Košarkaška klinika Dušan Ivković će biti održana u dvorani Aleksandar Nikolić (Hala Pionir) u Beogradu.

Seminar će otpočeti predavanjem našeg najtrofejnijeg trenera Željka Obradovića, kome će se pridružiti strane kolege: selektori Vincent Collet, Gordon Herbert kao i NBA legenda Dwane Casey.

Pozivamo vas da pozdravimo i ovogodišnje dobitnike Nagrade za Životno delo Slobodan Piva Ivković i Zlatne Plakete za doprinos i razvoj košarke u Srbiji.

Nagradu za životno delo su dobili nekadašnji selektori košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković i Aleksandar Djordjević.

Dobitnici Zlatne plakete, kojima će Nagrada biti uručena u Nedelju 25. juna, su:

Mile Protić
Dušan Nakić
Slobodan Koprivica
Zoran Tir
Igor Kovačević
Vladimir Koprivica
Marijan Novović
Marin Sedlaček
Milivoje Karalejić

Zlatna plaketa će posthumno biti dodeljena i nekadašnjem Predsedniku Udruženja košarkaških trenera Srbije, Aci Petroviću.

U sastavu ovogodišnjeg Trenerskog paketa naći će se:

  • 116. Magazin TRENER
  • Knjiga ,,VEŽBE PICK N ROLL NAPADA”
  • ADIDAS majica
  • Trenerski PLANER
  • Trenerska TABLA
  • Edukativni materijal ,,EUROLEAGUE PLAYBOOK 2022/2023”

Napomena: Svi članovi koji budu izmirili I i II deo godišnje članarine dobiće kompletan Trenerski paket. Svoje obaveze prema Udruženju je moguće izmiriti uplatama na račun 205-114324-11 (Poziv na br: Broj Vaše licence) do četvrtka 22.06. Nakon čega će se prihvatati i uplate na licu mesta u holu dvorane Aleksandar Nikolić pred sam početak seminara.

http://www.ukts.rs/o-nama/pravilnik-o-izdavanju-dozvole-za-rad/

Prisustvo ovom stručnom seminaru je obavezno za sve članove Udruženja košarkaških trenera Srbije i njegovo pohadjanje je ujedno i jedan od uslova za sticanje dozvole za rad košarkaških stručnjaka.

 

Udruženje košarkaških trenera Srbije

Pročitajte još