„KLASICI” BEOGRADSKE KOŠARKAŠKE KLINIKE

„KLASICI” BEOGRADSKE KOŠARKAŠKE KLINIKE

Shodno novonastaloj situaciji izazvanoj pandemijom korona virusa, Udruženje košarkaških trenera Srbije prilagodilo je svoje funkcionisanje postojećim uslovima.

U želji da promoviše sve vrednosti i značaj koji sa sobom nosi Beogradska Košarkaška Klinika (Basketball Clinic Belgrade), u danima pred nama biće emitovani „KLASICI” sa ovog, jednog od najeminentnijih seminara za košarkaške trenere u svetu. Na internet stranici Udruženja – www.ukts.rs – biće prikazana najzanimljivija predavanja, nekih od najboljih svetskih trenera, a koja do sada nisu objavljena. Svojevrsnu ekskluzivu i poklon za sve članove Udruženja, predstavljaće predavanja Grega Popovića, Džima O`Brajana, Željka Obradovića, Aita Garsije Renesesa i mnogih drugih vrhunskih stručnjaka.

U vreme kada svi nadležni organi preporučuju ostanak kod kuće, Udruženje košarkaških trenera Srbije potrudilo se da svojim članovima omogući da to vreme iskoriste na najbolji način i dodatno se stručno usavršavaju. Posle edukativnog materijala koji je već dostavljen na mejl adrese članovima UKTS, ovo će biti dodatni video sadržaj koji će u nastavcima biti publikovan na sajtu www.ukts.rs.

Zato, pratite nas, ali i budite odgovorni prema sebi i drugima. #OstaniKodKuće.