Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja Košarkašicama Srbije bronza na Evropskom prvenstvu

Košarkašicama Srbije bronza na Evropskom prvenstvu

Košarkašicama Srbije bronza na Evropskom prvenstvu post thumbnail image

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na šampionatu Evrope pošto je u Beogradu u meču za treće mesto savladana Velika Britanija sa 81:55 (25:16, 15:17, 21:6, 20:16).

Ovim uspehom srpske košarkašice su nastavile niz dobrih rezultata na velikim takmičenjima, koji je počeo osvajanjem zlatne medalje na prvenstvu Evrope pre četiri godine i trećeg mesta na Olimpijskim grama u Riju 2016.

Podjednako je važno što je izboreno učešće na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju naredne godine.

Srpska košarka je dobila još jednu veliku potvrdu kvaliteta, pošto je Jasmina Juras iz Novog Sada, delegirana da kao glavni arbitar sudi finale 37. evropskog prvenstva u kome su se sastali Španija i Francuska.

KOŠARKAŠKI SAVEZ VOJVODINE
Bolić Zlatko

Pročitajte još

ČETVRTI KONTROLNI TRENING ŽENSKIH MK SELEKCIJA KSV, NEDELJA 14. FEBRUAR, NOVI BEČEJČETVRTI KONTROLNI TRENING ŽENSKIH MK SELEKCIJA KSV, NEDELJA 14. FEBRUAR, NOVI BEČEJ

ČETVRTI KONTROLNI TRENING ŽENSKIH MK SELEKCIJA KSV će se održati u NEDELJU 14. FEBRUARA u NOVOM BEČEJU, po navedenom rasporedu.  ČETVRTI REGIONALNI TRENING,14.02.2021.,N.Bečej 4.Regionalni trening,2006.,pozvane igračice4.Regionalni trening,2007.,pozvane igračice4.Regionalni trening,2008.,pozvane igračice