Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja Kvalifikaciona utakmica za Svetsko prvenstvo Srbija – Slovačka

Kvalifikaciona utakmica za Svetsko prvenstvo Srbija – Slovačka

Kvalifikaciona utakmica za Svetsko prvenstvo Srbija – Slovačka post thumbnail image

KLUBOVI KSV

Poštovani,

Muška „A“ reprezentacija Srbije će u petak, 25. februara 2022. od 20:30 igrati novu kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Svetsko prvenstvo. Ovog puta, rival „Orlovima“ u hali „Aleksandar Nikolić“ će biti reprezentacija Slovačke.

Ovim putem Košarkaški savez Srbije i selektor našeg nacionalnog tima, Svetislav Pešić pozivaju članove klubova sa teritorije Košarkaškog saveza Vojvodine da budu deo naše zajedničke borbe za nove pobede reprezentacije Srbije!

Članovi klubova, igrači i treneri, sa tribina hale „Aleksandar Nikolić“ će biti važan vetar u leđa našeg tima tokom predstojeće kvalifikacione utakmice.

Zbog toga pozivamo sve klubove da, ukoliko su zainteresovani, a želja nam je da ih bude što više, do četvrtka 24. februara do 12h na mail adresu adzic@kss.rs pošalju ime kluba, broj osoba koji će u ime kluba prisustvovati utakmici kao i ime i prezime odgovornog lica koje će biti prisutno radi identifikacije ulaska članova kluba.

Rezervisani ulaz u halu za članove klubova je ULAZ B (sa velikog parkinga), ulazak je prema spisku prijavljenih klubova (nisu potrebna pojedinačna imena).

Zahvaljujemo se unapred I očekujemo Vas u velikom broju u hali Aleksandar Nikolić.

KOŠARKAŠKI SAVEZ VOJVODINE
Zlatko Bolić

Pročitajte još