KVALIF. UTAKMICA ZA SVETSKO PRVENSTVO, SRBIJA – V. BRITANIJA, PONEDELJAK 27.02.2023. u 20:00h, BEOGRAD

KLUBOVI KSV

Poštovani,

Muška „A“ reprezentacija Srbije će u ponedeljak, 27. februara 2023. od 20:00 igrati ODLUČUJUĆU kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Svetsko prvenstvo. Ovog puta, rival „Orlovima“ u hali „Aleksandar Nikolić“ biće reprezentacija VELIKE BRITANIJE a utakmica je od izuzetnog značaja.

Košarkaški savez Srbije i selektor našeg nacionalnog tima Svetislav Pešić I igrači-reprezentativci pozivaju Vas da budete deo naše zajedničke borbe za novu pobedu reprezentacije Srbije koja bi značila konačni plasman na Svetsko prvenstvo!

Članovi Vašeg kluba, igrači i treneri, sa tribina hale „Aleksandar Nikolić“ biće važan vetar u leđa našeg tima tokom predstojeće kvalifikacione utakmice.

Zbog toga Vas pozivamo da, ukoliko ste zainteresovani a želja nam je da Vas bude što više, NAJKASNIJE DO PETKA 24. FEBRUARA DO 12H na mail adresu adzic@kss.rs , kontakt osoba Boško Adžić 0648272716, pošaljete naziv kluba,  broj osoba koji će u ime Vašeg kluba prisustvovati utakmici kao i ime i prezime i kontakt telefon odgovornog lica koje će biti prisutno radi identifikacije ulaska članova kluba (popuniti tabelu). BROJ MESTA JE OGRANIČEN, EVIDENTIRANJE ZAHTEVA PREMA VREMENU PRISTIZANJA ZAHTEVA U KSS !!!

Rezervisani ulaz u halu za članove klubova je ULAZ B (sa velikog parkinga), ulazak je prema spisku prijavljenih klubova (nisu potrebna pojedinačna imena).

 

MOLIMO VAS DA POPUNITE TABELU:                                               

Klub Odgovorno lice Kontakt tel. Očekivani broj osoba Vrsta prevoza (bus, minibus, automobili)

Zahvaljujemo se unapred I očekujemo Vas u velikom broju u hali Aleksandar Nikolić.

Kontakt osoba:

Boško Adžić
email: adzic@kss.rs
mob: +381 64 8272 716
tel: +381 11 3400-833
fax: +381 11 3400-824

 

KOŠARKAŠKI SAVEZ VOJVODINE
Bolić Zlatko