Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja ODRŽAN 3X3 ULTRA CHALLENGER U NOVOM SADU

ODRŽAN 3X3 ULTRA CHALLENGER U NOVOM SADU

ODRŽAN 3X3 ULTRA CHALLENGER U NOVOM SADU post thumbnail image

03.06. i 04.06. održan je 3×3 Ultra Novi Sad Challenger u Novom Sadu na trgu Slobode, čiju su realizaciju pomogli AP Vojvodina, grad Novi Sad, Košarkaški savez Srbije i Košarkaški savez Vojvodine.

Na turniru je učestvovalo 16 ekipa, gde je pored organizatora 3X3 “Ub Huishan NE”, učestvovala još jedna srpska ekipa – 3X3 “Liman Huishan NE” iz Novog Sada, kao i ekipe iz Sjedinjenih Američih Država, Holandije, Kine, Austrije i Letonije.

Nakon poraza u finalu na Mastersu u Manili, 3X3 “Liman Huishan NE” se vratio u velikom stilu na domaćem terenu i osvojio Ultra Challenger u Novom Sadu.

3X3 “Liman Huishan NE” iz Novog Sada

3X3 “Liman Huishan NE” je nastupao u sastavu:

Stefan Kojić
Mihajlo Vasić
Aleksandar Ratkov
Nebojša Kilijan


Stručni štab: Milan Isakov, Dušan Ignjatov, Nikola Vještica i Milan Galić

Aleksandar Ratkov MVP 3×3 Ultra Novi Sad Challenger

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Aleksandar Ratkov, a osim ekipe 3X3 “Liman Huishan NE” i drugoplasirana ekipa iz Amsterdama je izborila plasman na Masters turniru u Lozani, koji je na programu u avgustu ove godine.

Nagrade su uručivali uručivali Dane Basta, Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Ognjen Cvjetićanin, član gradskog veća zadužen za sport i omladinu i Zlatko Bolić, gen. sekretar KSS i KSV.

Opširnije o događaju se može pročitati ovde.

KOŠARKAŠKI SAVEZ VOJVODINE
Bolić Zlatko

Pročitajte još