Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja ODRŽAN TURNIR REGIONA KSS U KRAGUJEVCU ZA IGRAČE ROĐENE 2010. GODINE

ODRŽAN TURNIR REGIONA KSS U KRAGUJEVCU ZA IGRAČE ROĐENE 2010. GODINE

ODRŽAN TURNIR REGIONA KSS U KRAGUJEVCU ZA IGRAČE ROĐENE 2010. GODINE post thumbnail image

Proteklog vikenda, u sali hotela „Šumarice“ u Kragujevcu, održan je tradicionalni turniri regiona za dečake rođene 2010. godine, dok će narednog vikenda na istom mestu, istim povodom, biti okupljeni mladi košarkaši 2009. godište.

Talentovane dečake u subotu je posetio selektor seniorske reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, dok je kompletan turnir pratio potpredsednik KSS za mušku košarku Milenko Tepić.

Selektor Pešić bio je prezadovoljan onim što je video u Kragujevcu.

– Fantastična organizacija, ogromno mi je zadovoljstvo što sam bio na ovom turniru… To je prva selekcija igrača od 13 godine, sledeće nedelje dolaze godinu stariji košarkaši. Ovi dečaci su me oduševili i ne samo što su pokazali ogroman entuzijazam, nego su pokazali i talenat. Imao sam priliku da razgovaram i sa trenerima, i kod njih je primetan veliki entuzijazam. Stvarno se radujem što sam bio u Kragujevcu i video to uživo, potencijal tih dečaka… Želim im da nastave da rade i treniraju, svoj talenat jednog dana pretvore u kvalitet i zaigraju za reprezentaciju Srbije – rekao je Pešić.

KONAČAN PLASMAN: Republika Srpska, Beograd, Vojvodina, Centralna Srbija i Raško-Kosovsko-Metohijski region, Zapadna Srbija, Jugoistočna Srbija.

Najbolji igrač turnira za 2010. godište po mišljenju trenera je Marko Grubešić iz Republike Srpske.

Koordinatori i treneri KSS imali su dobru priliku da se upoznaju sa kvalitetima talentovanih dečaka, budućih kandidata za mlađe reprezentativne selekcije.

KOŠARKAŠKI SAVEZ VOJVODINE

Pročitajte još