Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja POZIV REDOVNA IZBORNA SKUŠTINA KSV 25 April 2023

POZIV REDOVNA IZBORNA SKUŠTINA KSV 25 April 2023

POZIV REDOVNA IZBORNA SKUŠTINA KSV 25 April 2023 post thumbnail image

Na osnovu Statuta Košarkaškog saveza Vojvodine, odluke Upravnog Odbora Košarkaškog saveza Vojvodine i Predsednika Skupštine KSV, od 06. Aprila 2023.godine, saziva se REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA KOŠARKAŠKOG SAVEZA VOJVODINE, koja će se održati u UTORAK 25. APRILA 2023.godine u NOVOM SADU u zgradi SPORTSKOG SAVEZA VOJVODINE, MASARIKOVA 25, u Sali na trećem spratu, sa početkom u 18,30 časova.

Poziv Redovna Izborna Skupstina KSV 25 April 2023

KSV dopis

Zastupnici/Predsednici OKRUŽNIH KOŠARKAŠKIH SAVEZA, UKSV i VUKT su obavezni da obaveste svoje delegate, kao i da dostave listu svojih delegata.

NAPOMENA

Predlog za organe KSV delegati Skupštine KSV dostavljaju na mejl ksv@eunet.rs, ili poštom ili lično kancelariji KSV, najkasnije pet dana pre održavanja Redovne Izborne Skupštine KSV, do ČETVRTKA 20. APRILA 2023.g.

Kandidat za Predsednika Skupštine KSV može da bude delegat Skupštine KSV, kojeg za tu funkciju predloži najmanje deset delegata Skupštine KSV. Kandidat za Predsednika Skupštine KSV mora da dostavi pisanu izjavu da prihvata kandidaturu.

Kandidat za predsednika i potpredsednika Upravnog odbora KSV, može da bude kandidat kojeg za tu funkciju predloži najmanje deset delegata Skupštine KSV. Kandidat za predsednika i potpredsednika Upravnog odbora KSV mora da dostavi pisanu izjavu da prihvata kandidaturu.
Kandidat za predsednika KSV je dužan da najmanje pet dana pre održavanja Izborne Skupštine KSV dostavi svoj program rada KSV u naredne četiri godine.

Kandidat za člana Upravnog odbora KSV mora biti predstavnik svakog OKS, UKSV i VUKT.

Kandidat za člana Nadzornog odbora KSV se predlaže vodeći računa o kompetentnosti i stručnosti za obavljanje poslova.

Predsednik KSV, Rajković Sava

Predsednik Skupštine KSV, Miloš Blagojević

Pročitajte još