Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja Predragu Daniloviću novi mandat na funkciji predsednika KSS

Predragu Daniloviću novi mandat na funkciji predsednika KSS

Predragu Daniloviću novi mandat na funkciji predsednika KSS post thumbnail image
KSS Skupstina Beograd, 14.12.2020. Kosarka, Srbija

Predrag Danilović je ponovo jednoglasno izabran za predsednika Košarkaškog saveza Srbije i dobio je novi četvorogodišnji mandat na ovoj prestižnoj funkciji! Na izbornoj sednici Skupštine Košarkaškog saveza Srbije, danas u beogradskom hotelu „Kraun Plaza”, Danilović je dobio podršku svih prisutnih delegata (31).

KSS Skupstina Beograd, 14.12.2020. Kosarka, Srbija xyz

Na predlog predsednika Danilovića izabrana su i četiri potpredsednika. Ana Joković ostaje potpredsednik za žensku košarku, Bojan Radun potpredsednik za finansije i marketing, a Dušan Projović potpredsednik za takmičenja. Jedina promena je na funkciji potpredsednika za mušku košarku, na koju je izabran Nenad Krstić.

KSS Skupstina Beograd, 14.12.2020. Kosarka, Srbija xyz

Na predlog regionalnih košarkaških saveza, delegati Skupštine KSS izabrali su četiri člana Upravnog odbora, a to su Darko Karan, Marko Ivanović, Dragana Kontić i Miodrag Kocić.

KSS Skupstina Beograd, 14.12.2020. Kosarka, Srbija

Izabran je i novi Nadzorni odbor i Disciplinski sud. Predsednik Nadzornog odbora je Zoran Kristić, a članovi Radoslav Stefanović i Zoran Gerov. Predsednik Disciplinskog suda je Vasko Jančić, a članovi Dušan Mitrović, Aleksandar Zarija, Željko Ivetić i Nebojša Ranđelović.

KOŠARKAŠKI SAVEZ VOJVODINE
Zlatko Bolić

Pročitajte još