Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja PROGRAM TRENERSKI DANI BORIVOJE CENIĆ 2023

PROGRAM TRENERSKI DANI BORIVOJE CENIĆ 2023

PROGRAM TRENERSKI DANI BORIVOJE CENIĆ 2023 post thumbnail image

Poštovane kolege treneri,

Još jednom vas podsećamo da će Trenerski dani Borivoje Cenić biti održani u nedelju 7. maja 2023. u Sportskom centru Master u Zemunu s početkom u 11 i 25 časova, dok će prijave biti otvorene od 9 i 30 časova.

Već najavljeni predavači su selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, selektor muške juniorske reprezentacije Srbije Nenad Stefanović i prof. dr Vladimir Koprivica, koji će održati svoja predavanja na teme:

– FUNDAMENTI TIMSKE ODBRANE U MLAĐIM KATEGORIJAMA

– NAPAD PROTIV RAZLIČITIH PICK N ROLL ODBRANA U MLAĐIM KATEGORIJAMA

– IGRE U KOŠARKAŠKOM TRENINGU – KREATIVNI PRISTUP

Podsećamo da je prisustvo na ovom seminaru obavezno za sve trenere mlađih kategorija kao i da je neophodno da svi članovi izmire svoje obaveze prema Udruženju kako bi dobili svoj Trenerski paket koji je ove godine bogatiji za još jednu knjigu ,,Trenažno psihološki principi razvoja mladih košarkaša” autora prof. dr Nenad Trunića i prof. dr Marijane Mladenović.

Pored knjige, treneri će dobiti zbir predavanja sa ,,Edukativnog seminara za mlađe kategorije uzrasta do 16 godina” koja su u proteklom periodu po svim regionima održali autori knjige.

Neophodno je da svi treneri izmire prvi deo godišnje članarine u iznosu od 4.000 RSD.Treneri koji uplate i drugi deo godišnje članarine u iznosu od 7.500 dinara dobiće kompletan Trenerski paket. Uplate se mogu izvršiti na račun Udruženja trenera (205-114324-11 u poziv na broj staviti broj Vaše licence) do petka 5. maja 2023. godine.
Kao i do sada, biće prihvaćene i uplate na licu mesta prilikom prijavljivanja u holu Sportskog centra Master.

Vidimo se na Trenerskim danima!

UDRUŽENJE KOŠARKAŠKIH TRENERA SRBIJE

Pročitajte još