Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja PROJEKAT “ZA TVOJ SIGURAN KOŠ“

PROJEKAT “ZA TVOJ SIGURAN KOŠ“

PROJEKAT “ZA TVOJ SIGURAN KOŠ“ post thumbnail image

Projekat “Za tvoj siguran koš“ – adaptacija košarkaških konstrukcija u školskim sportskim dvoranama u Srbiji

Košarkaški savez Srbije u saradnji sa FIBA u narednom periodu, a do kraja maja 2022. Godine, realizovaće deo aktivnosti projekta – Adaptacija košarkaških konstrukcija sportskih dvorana u školama u Srbiji – „Za tvoj siguran koš“.

U navedenom periodu predviđena su i obezbeđena finansijska sredstva za adaptaciju deset školskih dvorana-sala. Projekat će biti realizovan uz pomoć regionalnih košarkaških saveza preko košarkaških klubova. Svi klubovi u Srbiji preko regionalnih kancelarija dobiće informaciju o predviđenom projektu i mogućnosti podnošenja zahteva. U prvoj fazi realizacije projekta potrebno je da se utvrdi koje su to škole gde je najsvrsishodnije da se izvrši adaptacija.

U tu svrhu, Košarkaški savez Srbije raspisuje Konkurs po kome zainteresovani klubovi mogu da konkurišu za odobravanje adaptacije po predlogu kluba. Rok za podnošenje zahteva po Konkursu je 19. novembar 2021.

U saradnji sa regionalnim kancelarijama, do 26. novembra 2021. Upravnom odboru KSS biće dostavljen predlog škola u kojima će se projekat realizovati.

Po odluci UO KSS sa realizacijom projekta započeće se u decembru 2021. godine sa krajnjim rokom završetka maj 2022. godine.

DOPIS KLUBOVI ADAPTACIJA KOSARKASKIH KONSTRUKCIJA – OPIS PROJEKTA
DOPIS KLUBOVI – ADAPTACIJA KOSARKASKH KONSTRUKCIJA – ZAHTEV

KOŠARKAŠKI SAVEZ VOJVODINE
Bolić Zlatko

Pročitajte još