U NEDELJU 18.12.2022. U SIVCU ODRŽAN TURNIR ZA PIONIRKE 2009 OKS ZAPADNO BAČKI

U nedelju 18.12.2022.godine u Sportskoj hali u Sivcu održan je prvi po redu košarkaški turnir za devojčice uzrasta 2009.godište.

Turnir je održan u organizaciji Okružnog košarkaškog saveza Sombor-Sivac, a veliku zahvalnost dugujemo Košarkaškom Savezu Vojvodine na velikoj podršci u organizaciji samog događaja.

Na turniru su učestvovale ekipe ŽKK Sivac, ŽKK Džoker iz Sombora i ekipe ŽKK Jadran iz Feketića.

Turnir je otvoren utakmicom između ekipa iz Sivca i Sombora, a pobedu je odnela ekipa Sivca rezultatom 64-16, nakon toga odigran je meč između ekipa Džokera i ekipe Jadrana, u kojoj su više znanja pokazale igračice Feketića odnevši pobedu rezultatom 18-65. A na kraju je usledilo i ono najlepše – finale i utakmica za prvo mesto između ekipe Sivca i ekipe iz Feketića. U na momente neizvesnoj utakmici Sivčanke su pokazale više želje i znanja i odnele pobedu rezultatom 36-25 .

Učesnicima turnira medalje i prestižne pehare dodelio je član Upravnog odbora i delegat u Skupštini Košarkaškog saveza Srbije Goran Krstajić.

A one najbolje su pored medalja dobile i nagrade za najboljeg strelca je proglašena Dorotea Rajić 2009. godište, dok je MVP priznanje ponela Teodora Jovanović 2010. godište.

Svim učesnicima i gostima turnir zahvaljujemo se na odzivu .

KOŠARKAŠKI SAVEZ VOJVODINE
Bolić Zlatko