Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja UKTS OBAVEŠTENJE – KOŠARKAŠKA KLINIKA DUŠAN IVKOVIĆ

UKTS OBAVEŠTENJE – KOŠARKAŠKA KLINIKA DUŠAN IVKOVIĆ

UKTS OBAVEŠTENJE – KOŠARKAŠKA KLINIKA DUŠAN IVKOVIĆ post thumbnail image

KLUBOVI / TRENERI KSV

U duhu predstojeće ,,Košarkaške klinike Dušan Ivković želimo da vas podsetimo da je prisustvo ovom stručnom seminaru obavezno za sve članove Udruženja košarkaških trenera Srbije i da je njegovo pohadjanje ujedno i jedan od uslova za sticanje dozvole za rad košarkaških stručnjaka:

,,Košarkaški savez Srbije ovim putem obaveštava košarkaške trenere, članove Udruženja košarkaških trenera Srbije, da u skladu sa Zakonom o sportu, Pravilnikom o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja, Pravilnikom o dozvoli za rad sportskih stručnjaka, kao i novim Pravilnikom o dozvoli za rad sportskih stručnjaka – trenera u oblasti košarkaškog sporta, svi košarkaški treneri , svih nivoa su dužni da prisustvuju stručnim seminarima koje organizuje Udruženje košarkaških trenera Srbije.

Košarkaški treneri su dužni da se stalno usavršavaju i učestvuju na stručnim seminarima što se dokazuje odgovarajućim sertifikatima o učešću na seminaru.

Zahtev za dobijanje dozvole za rad za sezonu 2023/2024 podnosi se Košarkaškom savezu Srbije preko Udruženja košarkaških trenera Srbije, uz dokaz o obavljenom stručnom usavršavanju – odgovarajućem sertifikatu o učešću na seminaru i potvrde o uplatama svih troškova za izdavanje dozvole za rad.”

Kao što ste već prethodno obavešteni, na snagu je stupio novi PRAVILNIK O LICENCIRANJU KOŠARKAŠKIH STRUČNJAKA koji je sastavljen u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije i Ministarstvom sporta Republike Srbije.

Košarkaška klinika Dušan Ivković biće održana poslednjeg vikenda juna, 24. i 25.2023. u dvorani Aleksandar Nikolić, u Beogradu. Stručni seminar će predvoditi naš najtrofejniji trener Željko Obradović kome će se pridružiti strane kolege: selektori Vincent Collet, Gordon Herbert kao i NBA legenda Dwane Casey.

Satnica i detaljan raspored će vam biti komunicirani u narednim danima kao i sadržaj ovogodišnjeg Trenerskog paketa.

KOŠARKAŠKI SAVEZ VOJVODINE

Pročitajte još

TREĆI KONTROLNI TRENING ŽENSKIH MK SELEKCIJA KSV, NEDELJA 13. DECEMBAR, NOVI BEČEJTREĆI KONTROLNI TRENING ŽENSKIH MK SELEKCIJA KSV, NEDELJA 13. DECEMBAR, NOVI BEČEJ

TRECI KONTROLNI TRENING ZENSKIH MK SELEKCIJA KSV, ce se odrzati u NEDELJU 13. DECEMBRA u NOVOM BECEJU, po navedenom rasporedu. POZIV, TREĆI REGIONALNI TRENING,13.12.2020.,N.Bečej 3.Regionalni trening,2006.,pozvane igračice3.Regionalni trening,2007.,pozvane igračice3.Regionalni trening,2008.,pozvane