Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja UKTS OBAVEŠTENJE – PREDAVANJE MARKA BARAĆA

UKTS OBAVEŠTENJE – PREDAVANJE MARKA BARAĆA

UKTS OBAVEŠTENJE – PREDAVANJE MARKA BARAĆA post thumbnail image
Poštovane kolege,
 
Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo još jednog predavača MARKA BARAĆA koji će se pridružiti Vladimiru Jovanoviću na Trenerskim danima Borivoje Cenić 2022.

Takođe, kao specijalno iznenađenje, obradovaćemo vas sa knjigom selektora Svetislava Pešića ,,MOJA IGRA, MOJ PUT”.

Ovogodišnji seminar će se održati u subotu 21. maja 2022. godine u Sportskom centru VIZURA SPORT u Beogradu (ul. Cara Dušana br.105, Zemun).

Uslov za prisustvo seminaru je izmirenje prvog dela godišnje članarine u iznosu od 3.000 RSD. Treneri koji uplate i drugi deo godišnje članarine u iznosu od 5.000 dinara dobiće i Trenerski paket (časopis TRENER, majica, trenerski planer i knjiga selektora Pešića).

Uplate se mogu izvršiti na račun Udruženja trenera (205-114324-11 , u poziv na broj staviti broj Vaše licence) do petka 20. maja 2022. godine. Kao i do sada, uplate se mogu izvršiti i na licu mesta (u holu hale Vizura Sport), neposredno pred početak seminara (prilikom prijavljivanja).
 
Podsećamo da Zakon o sportu Republike Srbije i Pravilnik o licenciranju UKTS obavezuju trenere mlađih kategorija na prisustvo na minimum dva seminara u toku godine a to je ujedno i jedan od uslova za sticanje dozvole za rad.

Detaljnu satnicu šaljemo u narednim danima. 

UDRUŽENJE KOŠARKAŠKIH TRENERA SRBIJE

Pročitajte još