UKTS OBAVEŠTENJE

Poštovane kolege,

Ovom prilikom podsećamo sve trenere koji nisu overili svoje licence da to učine pre održavanja seminara Beogradska košarkaška klinika.  

Podsećamo da je prisustvo na ovom seminaru obavezno za sve trenere seniorskih ekipa prema Zakonu o sportu Republike Srbije i Pravilniku o licenciranju UKTS to je ujedno i jedan od uslova za sticanje dozvole za rad.

Pravilnici i informacije o članarinama se nalaze na našem zvaničnom sajtu.

Uplate se mogu izvršiti na račun Udruženja trenera ( 205-114324-11 , u poziv na broj staviti broj Vaše licence) do 30. juna 2022. godine. Kao i do sada, uplate će biti moguće i na licu mesta 1. jula (u holu hale Ranko Žeravica), neposredno pred početak seminara (prilikom prijavljivanja).
PRAVILNIK O LICENCIRANJU
PRAVILNIK O IZDAVANJU DOZVOLE ZA RAD (LICENCE) KOŠARKAŠKIM TRENERIMA
Kao što je u maniru UKTSa, spremamo i niz specijalnih poklona za sve učesnike klinike te će se u ovogodišnjem trenerskom paketu naći i jedinstvena ,,KOŠARKAŠKA FILOZOFIJA DUŠANA IVKOVIĆA“ u kojoj se nalaze omiljene vežbe čuvenog trenera kao i taktike koje je koristio za postizanje vrhunskih rezultata na mnogim takmičenjima. 

U sklopu paketa svi treneri će dobiti i program za crtanje, trenerski planer, novo 112. izdanje magazina TRENER kao i Adidas majicu

Kao što ste već upoznati, ove godine imamo skup vrhunskih predavača a čekamo potvrdu još jednog izvrsnog trenera.

Vidimo se uskoro!
UDRUŽENJE KOŠARKAŠKIH TRENERA SRBIJE