Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja UKTS SEMINAR – ,,Edukativni program za trenere MK uzrasta do 16 godina”

UKTS SEMINAR – ,,Edukativni program za trenere MK uzrasta do 16 godina”

UKTS SEMINAR – ,,Edukativni program za trenere MK uzrasta do 16 godina” post thumbnail image

KLUBOVI / TRENERI KSV

Želimo da vas obavestimo da smo za 2023. godinu pripremili novi ciklus seminara pod nazivom ,,Edukativni program za košarkaške trenere mlađih kategorija uzrasta do 16 godina”.

Prvi seminar u nizu biće održan u Novom Sadu, Spens mala sala u subotu 21. januara od 12 do 14:30 časova. Zahvaljujemo na saradnji Košarkaškom savezu Vojvodine na obezbedjivanju prostora za održavanje predavanja u sklopu ovog seminara i pozivamo sve trenere, prvenstveno mladjih kategorija, da dodju i prisustvuju ovom jedinstvenom edukativnom programu.

Planirano je da se program održi i u gradovima ostalih regiona, u Nišu, Kragujevcu i Beogradu, o čijim datumima i vremenima ćemo vas blagovremeno obavestiti.

Na seminaru, govoriće sportski psiholog, redovni profesor Visoke sportske i zdravstvene škole i osnivač Centra za sportsku psihologiju u Beogradu dr Marijana Mladenović i pomoći trener u reprezentaciji Srbije, FIBA instruktor i vanredni profesor Fakulteta za fizičku kulturu i menadžment

u sportu, Univerzitet Singidunum dr Nenad Trunić, na teme:

,,Trener mladjih kategorija u košarci”
,,Planiranje, programiranje i realizacija košarkaškog treninga u uzrastu do 16 godina”

Dr Mladenović će obraditi psihološki pristup trenera mladjim igračima kao i mnoge druge aspekte postavke prema deci tog uzrasta. Pored teoretskog pristupa, dr Trunić će imati i praktična izlaganja kroz različite vežbe sa igračima.

Ideja ovog programa je da podržimo trenere mladjih uzrasnih kategorija, pogotovu za uzrast mladji od 16 godina i proširimo panel košarkaških tema posvećeno ovom razvojnom dobu dece i mladih igrača.

Nadamo se da ćete se odazvati u velikom broju i obogatiti svoje znanje na ovom polju.

 

UDRUŽENJE KOŠARKAŠKIH TRENERA SRBIJE

 

Pročitajte još