Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja POZIV SPECIJALNO PREDAVANJE SELEKTOR PEŠIĆ

POZIV SPECIJALNO PREDAVANJE SELEKTOR PEŠIĆ

POZIV SPECIJALNO PREDAVANJE SELEKTOR PEŠIĆ post thumbnail image

KLUBOVI / TRENERI KSV

Poštovani,

Ovom prilikom želimo vas obavestiti da će Udruženje košarkaških trenera Srbije, u saradnji sa selektorom Svetislavom Pešićem, organizovati specijalno predavanje za sve naše članove pred početak svih liga. Održavanje ovog predavanja predstavlja veliku čast i zadovoljstvo za sve nas, jer ćemo imati priliku da učimo od jednog od najvećih stratega u istoriji naše košarke.

Seminar će se održati 21. septembra sa početkom u 12 časova u sali Master u Zemunu. Prijave za sve prisutne članove Udruženja počeće od 10 časova.

Želimo da naglasimo da će ovo biti obavezan seminar za sve trenere, u organizaciji Udruženja  trenera. Verujemo da će sala biti prepuna kako bismo zajedno slušali i učili od najboljeg. Takođe, želeli bismo izraziti našu posebnu zahvalnost selektoru Pešiću za sve što je učinio za naš sport, i u tom duhu planiramo da mu dodelimo specijalnu nagradu pre početka predavanja pod nazivom “Specijalna nagrada za izuzetna dostignuća u trenerskoj karijeri”.

S obzirom na to da je selektor Pešić već dobitnik Nagrade za životno delo našeg Udruženja, želeli bismo da ova nova nagrada bude jedinstvena i simbolična, ističući njegove najnovije uspehe, uključujući osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

Takođe, podsećamo sve trenere koji još nisu izmirili svoje obaveze i izvršili licenciranje, da će imati priliku da to učine pred početak seminara u Sali Master.


UDRUŽENJE KOŠARKAŠKIH TRENERA SRBIJE
Adresa:Sazonova 83 – 11000 Beograd, Srbija
Telefon 1: +381 11 3400 851
Telefon 2: +381 11 3400 852
E-mail: ukts@ukts.rs

 

Pročitajte još