Кошаркашки савез Војводине Обавештења МЕРИДИАНБЕТ И КОШАРКАШКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ ПОТПИСАЛИ УГОВОР О СПОНЗОРСТВУ

МЕРИДИАНБЕТ И КОШАРКАШКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ ПОТПИСАЛИ УГОВОР О СПОНЗОРСТВУ

МЕРИДИАНБЕТ И КОШАРКАШКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ ПОТПИСАЛИ УГОВОР О СПОНЗОРСТВУ post thumbnail image

Компанија Меридианбет и Кошаркашки савез Војводине потписали уговор о спонзорству.

У духу прослављања века кошарке у Србији – потписан нови уговор о сарадњи.

Није тајна да је Србија земља кошарке и баш у периоду када прослављамо век постојања овог спорта на нашим просторима – јасно је да су улагања у кошарку преко потребна.

Тиме се води и компанија Меридианбет, регионални лигер у индустрији игара на срећу, али и лидер у друштвено-одговорно пословању, па је тако након кошаркашког клуба Црвена звезда Меридианбет и кошаркашког клуба Вршац Меридианбет, помоћ стигла и Кошаркашком савезу Војводине.

Савез који окупља и сениорску, али и све млађе категорије, Кошаркашку лигу Србије, 2.МЛС, 1.МРЛ СЕВЕР КСВ, 2.МРЛ КСВ, Куп КСВ, Летњу лигу, као и сва такмичења у женској категорији, дефинитивно заслужује подршку и сарадњу која ће дугорочно бити корисна за све учеснике.

Управо из тог разлога, Меридиан фондација „Од srcа с љубављу“ испред компаније Меридианбет биће нови сарадник на путу ка зацртаним циљевима.

Склапању сарадње и потписивању уговора присуствовали су председник Управног обора Кошаркашког савеза Војводине, Иван Грујин, као и директорка маркетинга компаније Меридианбет, Милица Одаловић.

„Захваљујем се компанији Меридианбет што је у Кошаркашком савезу Војводине препознала доброг партнера. Нама је заиста част и задовољство што ћемо сарађивати у наредне три године, јер је ово, могу рећи, историјски тренутак за наш Савез, који, колико ја памтим и знам, никада није имао спонзора, а поготово не оваквог калибра. Све оно што заједнички будемо радили биће усмерено ка томе да се побољшају услови рада, као и према деци која су, као и увек, највећа база и потенцијал Савеза Војводине. Сигуран сам да ће ово бити успешна сарадња, свакако је велика помоћ за све нас. Кошарка је племенит спорт, усмерени смо ка деци и учинићемо две да њима помогнемо“, рекао је председник Управног одбора Кошаркашког савеза Војводине, Иван Грујин.

Након неколицине више него успешних спонзорстава, компанија Меридианбет наставила је са улагањем у српски спорт.

“Сарадња са Кошаркашким савезом Војводине је за нас потпуно нова димензија спортског спонзорства. Овом приликом бих нагласила да ће у овој сарадњи у великој мери бити укључена и наша Фондација. Веома нам је драго што смо пронашли заједнички циљ и што ћемо се фокусирати на то да заједно стварамо бољу и квалитетнију будућност за наше младе кошаркаше”, рекла је Милица Одаловић.

Pročitajte još

ПОЗИВ ЗА КОНТРЛОНУ УТАКМИЦУ ИГРАЧА РОЂЕНИХ 2009. ГОДИНЕ – БАЧКА ПАЛАНКА 23. МАЈ 2023ПОЗИВ ЗА КОНТРЛОНУ УТАКМИЦУ ИГРАЧА РОЂЕНИХ 2009. ГОДИНЕ – БАЧКА ПАЛАНКА 23. МАЈ 2023

КЛУБОВИ КСВ Поштовани, Према плану у сезони 2022/2023 ради увида у постојећи потенцијал играчког кадра, одржаће се контролни тренинзи (припреме за турнир региона) Војводине за играче рођене 2009. године. Контролни

ПРОМЕНА РАЧУНАЊА ВРЕМЕНА СА ЗИМСКОГ НА ЛЕТЊЕ ВРЕМЕПРОМЕНА РАЧУНАЊА ВРЕМЕНА СА ЗИМСКОГ НА ЛЕТЊЕ ВРЕМЕ

КЛУБОВИ, СЛУЗБЕНА ЛИЦА У ноћи измедју СУБОТЕ/НЕДЕЉЕ 26/27. МАРТА, ПРЕЛАЗИ СЕ СА ЗИМСКОГ НА ЛЕТЊЕ РАЧУНАЊЕ ВРЕМЕНА. Време се у току те ноћи помера ЈЕДАН САТ, са 02:00х на 03:00х.