Кошаркашки савез Војводине Обавештења ИНФОРМАЦИЈА О БРОЈУ ЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА

ИНФОРМАЦИЈА О БРОЈУ ЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА

ИНФОРМАЦИЈА О БРОЈУ ЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА post thumbnail image

Достављамо вам сет докумената које је неопходно доставити канцеларији КТ КСС најкасније до четвртка 02.04.2020. године, а сходно информацији Министарства омладине и спорта, који можете видети у наставку мејла.

Допис МОС КСС 30.03.2020.
УПИТНИК КЛУБ

Молимо вас да попуните УПИТНИК и доставите га на зивановиц@ксс.рс.

Клуб који нема запослена лица, нека се тако и изјасни.

Допис Министарства омладине и спорта, вам преносимо у целости.

КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ
ТАКМИЧАРСКА КОМИСИЈА

————————————————————————————————————

Поштовани,

Молимо за свеобухватну информацију о томе колико има запослених лица у савезима и клубовима по свим основима ангажовања који су у радном односу најраније почев од 1. јануара 2020. године у грани/области спорта у којој ваш савез има статус надлежног националног спортског савеза.

При томе, напомињемо да је потребно доставити свеобухватну информацију о укупном броју наведених лица на нивоу целе територије Републике Србије, те молимо да податке прибавите од свих територијалних спортских савеза ваших чланица који ће интегрисати ове податке од свих клубова у њиховом чланству.

Релевантним се сматра искључиво податак који је доказив кроз проверу пријављених припадајућих пореза и доприноса по основу зараде.

Молимо да нам овде тражени податак доставите најкасније до 3. априла 2020.године.

Остајемо на располагању за сва евентуална питања и консултације.

Министарство омладине и спорта
Сектор за спорт

Pročitajte još

МЕРИДИАНБЕТ И КОШАРКАШКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ ПОТПИСАЛИ УГОВОР О СПОНЗОРСТВУМЕРИДИАНБЕТ И КОШАРКАШКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ ПОТПИСАЛИ УГОВОР О СПОНЗОРСТВУ

Компанија Меридианбет и Кошаркашки савез Војводине потписали уговор о спонзорству. У духу прослављања века кошарке у Србији – потписан нови уговор о сарадњи. Није тајна да је Србија земља кошарке