Košarkaški savez Vojvodine Obaveštenja PREDLOZI KLUBOVA ZA SKUPŠTINU KSS

PREDLOZI KLUBOVA ZA SKUPŠTINU KSS

PREDLOZI KLUBOVA ZA SKUPŠTINU KSS post thumbnail image

Poštovani klubovi KSV,

U skladu sa zaključkom sa predhodne Skupštine KSS I usmenim predlogom pojedinih delegata Skupštine, kada je i zaključeno da se predlozi dostave u pisanoj formi, ostavljena je mogućnost da na takav način se iznesu pojedini predlozi, sugestije i zapažanja.

Zbog toga podsećamo još jednom i pisanim putem da imate tu mogućnost.

Pojedini regioni su dostavili svoje predloge i nemaju potrebu da iste ponavljaju, kako i stoji dopisu, a za druge je ostavljena mogućnost. Svaki predlog prolazi određenu proceduru i važno je da se isti uzmu u razmatranje. To ne znači nužno da će biti usvojen ili implementiran odmah u normativna akta na prvoj narednoj sednici, već je to moguće u narednom periodu.

Ovaj dopis moguće je prihvatiti i kao neku vrstu sugestije i zapažanja ili kao strateške predloge za buduće vreme.

Mišljenje je potrebno da bude u skladu sa Zakonom o sportu, da bude primenljivo na teritoriji čitave Srbije i da se ne vodi usko klupskim ili regionalnim interesima. Takođe je jako važno da u što kraćem roku dostavite predloge i sugestije, ukoliko ih imate.

Predlozi za Skupštinu – obrazac

Pozivaju se svi zainteresovani klubovi KSV da svoje predloge dostave putem email-a na obrascu na adrese ksv@eunet.rs i zivanovic@kss.rs.

KOŠARKAŠKI SAVEZ VOJVODINE
Bolić Zlatko

Pročitajte još