PROJEKAT ACTIVE GIRLS

PROJEKAT ACTIVE GIRLS post thumbnail image

ŽENSKI KLUBOVI KSV

          PROJEKAT ACTIVE GIRLS

          Predmet: Prikupljanje podataka o sportskim sadržajima za devojčice osnovnoškolskog uzrasta na teritoriji AP Vojvodine

Fakultet za sport iz Beograda je angažovan od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu za usluge prikupljanja podatakao sportskim sadržajima za devojčice osnovnoškolskog uzrasta na teritoriji AP Vojvodine u okviru realizacije međunarodnog IPA projekta Podrška sportskim i fizičkim aktivnostima devojčica (Active Girls HUSRB/1602/32/0032)

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je vodeći partner na ovom projektu, ostali partneri su Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine.

Obzirom da se podaci prikupljaju na teritoriji cele AP Vojvodine izrađena je elektronska baza podataka putem koje će se pomenuti podaci prikupljati.

Nakon prikupljanja podatakao sportskim sadržajima za devojčice u okviru nastavka realizacije projekta Active Girls biće izrađena mobilna aplikacija putem koje će svi sportski sadržaji za devojčice biti dostupni učenicama, roditeljima, trenerima i ostalima na jedan moderan i popularan način u današnjem vremenu.

Fakultet za sport i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu će pružiti punu podršku prilikom realizacije prikupljanja podataka.

          Sekretarijat za sport APV je od KSV zatražio da od klubova KSV prikupi podatke za ovaj projekat.

          Podatke treba da dostave klubovi koji rade – treniraju sa devojčicama školskog uzrasta od 7 do 14 godina.

          Molim klubove da popune tabelu i da ovaj dokument vrate mejlom na ksv@eunet.rs do PETKA 30. Avgusta.

KOŠARKAŠKI SAVEZ VOJVODINE
Lozanov Branko

Pročitajte još